• 4 personen
  • 20 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Kippensoep met rijst of pasta

Bereiden

  1. Schenk de inhoud van 1 pot Larco kippenvlees in bouillon in een pan
  2. Voeg voor circa 1,2 liter soep één pot water en voor circa 2 liter soep twee potten water toe.
  3. Voeg de rijst of pasta toe en breng het aan de kook aan.
  4. Voeg de soepgroente toe en breng opnieuw aan de kook.
  5. Nadat de soep kookt nog circa 3-4 minuten koken, zodat de pasta en rijst gaar is. Hierna de verhitting klein zetten en na enkele minuten is de soep klaar.
  6. Indien twee potten water zijn toegevoegd wordt geadviseerd om zout en peper naar smaak toe te voegen.

Serveersuggestie: serveer geroosterd Turks brood, ingesmeerd met knoflookolie en zeezout bij.

Ingrediënten

  • 1 of 2 pot(ten) Larco kippenvlees in bouillon 800 ml
  • Zakje voorgesneden soepgroente of zelf verse wortel, prei, bloemkool en selderij
  • 200 gram rijst of pasta
  • Peper en zout