• 4 personen
  • 15 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Categorieën:

Rijst

Kip in kerriesaus met zilvervliesrijst

Bereiden

  1. Doe de zilvervliesrijst in een ruime pan en zet de rijst net onder water en breng het aan de kook met peper en zout. Kook de rijst 8 minuten (zie bereidingswijze op verpakking).
  2. Maak de sugar snaps schoon en doe de gesneden ui met de roomboter in een ruime pan. Smoor de uien, voeg de Sugar Snaps er aan toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Open het blik kip in kerriesaus en verwarm de inhoud rustig in een ruime pan.
  4. Verdeel met een ijsknijper de zilvervliesrijst over de borden en leg de gesmoorde sugar snaps er boven. Schep de kip in kerriesaus voor de rijst en serveer er wat gebakken emping bij.

Serveertip: serveer er een frisse komkommersalade bij.

Ingrediënten

  • 1 blik kip in kerriesaus 820 g
  • 300 gram Sugar Snaps
  • 100 gram gesneden ui
  • 50 gram roomboter
  • 400 gram zilvervliesrijst
  • 1 zak gebakken Emping