Gehaktballetjes in tomatensaus
Bereiden
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Kook de spaghetti in ruim water beetgaar en giet de spaghetti af.
- Doe de gehaktballetjes samen met de tomatensaus in een pan en verwarm het geheel (niet laten koken).
- Voeg eventueel cherry tomaatjes toe en breng het met peper en zout op smaak. De peterselie als laatste toevoegen.
- Neem 4 borden en leg in het midden een mooi bergje van de spaghetti. Verdeel de snackballetjes en de tomatensaus er omheen.
Serveertip: u kunt er een salade bij serveren van courgette en paprika:
1) Schil de paprika’s en verwijder het zaad en snijd ze in dunne reepjes.
2) Snijd de buitenzijde van de courgette in dunne repen (op een mandoline of met een keukenschaaf).
3) Breng de slagroom en de knoflook in een ruime pan aan de kook. Voeg de reepjes paprika en de reepjes courgette toe en laat ze een halve minuut meekoken. Voeg daarna evetueel aan de spaghetti toe verwarm het geheel.